Bredablick tar tredje Gasellen i rad!

Bredablick Förvaltning är för tredje året i rad ett DI Gasell-företag. Utmärkelsen befäster Bredablicks position som den organiskt snabbast växande fastighetsförvaltaren nationellt.

– ”Det här är ett väldigt roligt erkännande för oss. Nio år efter starten har vi blivit en etablerad aktör med 250 anställda. Trots det har vår resa bara börjat”.

”Vi har alltid varit ett tillväxtbolag och kommer att fortsätta vara det inom överskådlig framtid”, säger Michael Elfvén, VD och medgrundare till Bredablick.

”Att vi kan erbjuda en helhetslösning i kombination med att vi är en modern och proaktiv förvaltare har varit vårt framgångsrecept och en stor anledning till varför många bostadsrättsföreningar väljer oss framför de mer traditionella aktörerna”.

Bredablick Förvaltning är en del av koncernen Bredablickgruppen och förvaltar bostadsrättsföreningar och hyresfastigheter. Bredablick erbjuder tjänster inom ekonomisk och teknisk förvaltning. Inom koncernen erbjuds även tjänster inom byggprojektledning, underhållsplanering samt facility management.

– ”Bilden av oss har förändrats markant under de här åren. Från en liten uppstickare till en etablerad aktör och nu är vi en av landets största förvaltare. Ett fint betyg på vilken kompetens och trygghet vårt namn innebär fick vi nyligen när HSB Brf Ida, efter alla problem som varit, valde att anlita oss som både ekonomisk och teknisk förvaltare. Nu är vi mitt uppe i arbetet att tillsammans med styrelsen få kontroll över situationen och skapa ordning och reda”, fortsätter han.

– ”Nu tar vi nya tag och siktar på en fjärde Gasell under nästa år. En Bredablickare är aldrig nöjd”, avslutar Michael.