Bredablickgruppen växer inom facility management

Lamaro AB blir Bredablick Facility Services AB och får ny vice VD

Lamaro AB har varit verksamma i snart 30 år och är specialiserade på facility managementtjänster. Sedan 2016 är bolaget en del av Bredablickgruppen. Bredablickgruppen levererar kvalitetslösningar inom förvaltning, projektledning samt facility managementtjänster. Ett modernt alternativ i en annars traditionell bransch.

Efter tre år i bolagsgruppen byter nu Lamaro till ett namn och en grafisk profil som ligger i linje med övriga företag i gruppen.

Även om Lamaro internt är en integrerad del av Bredablickgruppen kommer detta nu även att bli tydligare externt genom bytet av namn och logotyp”, säger Michael Elfvén, VD Bredablickgruppen.

För att leda satsningen inom facility managementsegmentet har Paul Hübenbecker anställts som vice VD och operativ chef. Paul har en gedigen bakgrund inom facility management med karriärer på Coromatic och ISS.

Paul är en väldigt bra matchning för oss i den nya fas som bolaget går in i. Nu finns alla förutsättningar för Bredablick att göra en tillväxtresa även inom facility management. Målsättningarna är höga, men med tre Gasellutmärkelser vet vi också vad som krävs för långsiktigt hållbar tillväxt med nöjda kunder”, fortsätter Michael Elfvén.

Satsningen är nationell med fokus på de tre storstadsregionerna.

Det känns väldigt spännande att ta sig an detta uppdrag. Lamaro är ett bolag som står på en stark grund och parat med Bredablickgruppens förmåga till expansion finns här en enorm tillväxtpotential”, säger Paul Hübenbecker.

Lamaro AB blir Bredablick Facility Services AB från 10 september 2019. För mer information om bolagets tjänster, kontakta Paul Hübenbecker.