Om oss

Bredablick Facility Services

Bredablick Facility Services AB är en del av Bredablickgruppen. Vi erbjuder tjänster inom facility management såsom städning, mat och dryck samt arbetsplatsservice. Inom koncernen kan Bredablick även erbjuda tjänster inom byggprojektledning och underhållsplanering.

Lamaro bildades 1989 och har genom åren byggt upp en gedigen verksamhet med bas i nordvästra Skåne. Sedan 2016 är bolaget en del av Bredablickgruppen och går numera under namnet Bredablick Facility Services AB. Bredablick Facility Services AB är verksamma i Skåne, Göteborg och Stockholm.

Som en etablerad aktör är vi väl förtrogna med de utmaningar som kommer med fastighetsägandet. Våra tjänster bygger på ett nära samarbete med kunder och leverantörer för att skapa en leverans utformad utifrån kundens specifika behov. Genom uppföljning av våra tjänster via Bredablick Online ges våra kunder full transparens kring de tjänster som levereras, på ett enkelt och modernt sätt.

Vi är certifierade enligt ISO 9001 (kvalitetsledningssystem) samt ISO 14001 (miljöledningssystem) och våra anställa omfattas av kollektivavtal. Detta i samverkan med våra miljövänliga och effektiva metoder som sparar både miljön och pengar gör att du som kund kan känna dig trygg med den tjänst som levereras.