Om oss

Om Bredablickgruppen

Bredablickgruppen levererar kvalitetslösningar inom facility managementtjänster, ekonomisk och teknisk förvaltning, byggprojektledning och underhållsplanering.

Ett modernt alternativ i en annars traditionell bransch

Inom Bredablickgruppen hittar du lokalvårdare, civilingenjörer, ekonomer, besiktningsmän, byggprojektledare, fastighetsförvaltare, fastighetstekniker, underhållsplanerare och många fler. Tillsammans har vi en heltäckande kompetens som är helt unik. Eftersom våra olika bolag arbetar i nära symbios med varandra kan vi erbjuda gränsöverskridande tjänster, vilket ger oss en oslagbar bredd inom de branscher vi verkar i. Vi strävar alltid efter att utveckla och modernisera oss för att kunna erbjuda mesta möjliga nytta till alla våra kunder.

Vårt namn speglar vår målsättning

Bredablick grundades 2009 i Malmö. Namnet Bredablick, eller Breidablick, härstammar från den nordiska mytologin och var namnet på guden Balders boning – vida omtalad som det fagraste av ställen där klokhet och prydlighet rådde. Ett namn som återspeglar Bredablickgruppens målsättning. Att genom smart och effektiv facility management skapa en optimal miljö för verksamheter, och att genom professionell fastighetsförvaltning såväl maximera fastigheternas värde som öka trivseln för dem som bor och vistas i dem.

Bredablickgruppens kunder utgörs av allt från kommunala bolag, börsnoterade fastighetsbolag och bostadsrättsföreningar till bolag inom it, medtech, gym, matkasseföretag, glasmästare etc. Detta breda spektrum av kunder har gett oss en stor erfarenhet av olika typer av verksamheter och deras unika behov. Flexibilitet och lyhördhet i kombination med vår specialistkompetens gör att vi alltid kan hitta den bästa lösningen för varje enskild kund. 

Vårt arbetssätt bygger på ett nära samarbete med kunder och leverantörer. Med total transparens utformar vi våra tjänster utifrån varje kunds specifika behov. Som en etablerad aktör är vi väl förtrogna med de utmaningar som kommer med såväl verksamhetsdrift som fastighetsägande.

I dag har Bredablick kontor i Malmö, Stockholm, Göteborg, Karlstad, Helsingborg, Landskrona, Ängelholm och Täby. Tillsammans är vi ca 500 anställda som representerar Bredablick runt om i landet.

Bredablick startade sin verksamhet i huset Breidablick på Linnégatan i Limhamn, Malmö

Kontakta oss