Om oss

Bredablickgruppen

Bredablickgruppen levererar kvalitetslösningar inom ekonomisk och teknisk förvaltning, byggprojektledning, underhållsplanering och facility managementtjänster.

Vi är ca 300 anställda som representerar Bredablick runt om i landet. Ett modernt alternativ i en annars traditionell bransch. Bredablick grundades 2009 i Malmö. Bredablickgruppen har som ambition att vara en heltäckande partner inom fastighetsbranschen. Våra kunder utgörs av allt från bostadsrättsföreningar till börsnoterade fastighetsbolag.

Våra tjänster bygger på ett nära samarbete med kunder och leverantörer för att skapa en transparent leverans utformad utifrån kundens specifika behov. Som en etablerad aktör är vi väl förtrogna med de utmaningar som kommer med fastighetsägandet.

I dag har Bredablick kontor i Malmö, Stockholm, Göteborg, Helsingborg, Landskrona, Ängelholm och Täby. Namnet Bredablick, eller Breidablick, härstammar från den nordiska mytologin och var namnet på guden Balders boning – vida omtalad som det fagraste av ställen där klokhet och prydlighet rådde.

Huset Breidablick

Bredablick Förvaltning startade sin verksamhet i huset Breidablick på Linnégatan i Limhamn, Malmö.

Alla har inte förmånen att bo i fina hus. Vi försöker bidra med det vi kan till alla de som inte har tak över sina huvuden. Bredablick stöttar därför Stadsmissionen i sitt arbete runt om i landet.