Om oss

Om Bredablickgruppen

Bredablickgruppen levererar kvalitetslösningar inom ekonomisk och teknisk förvaltning, byggprojektledning, underhållsplanering och facility managementtjänster.

Ett modernt alternativ i en annars traditionell bransch

Hos oss hittar du civilingenjörer, ekonomer, besiktningsmän, byggprojektledare, fastighetsförvaltare, fastighetstekniker, underhållsplanerare, lokalvårdare och många fler. Tillsammans har vi en heltäckande kompetens som gör oss till den enda kontakt en fastighetsägare behöver. Vi strävar alltid efter att utveckla och modernisera våra tjänster för att kunna erbjuda mesta möjliga nytta till alla våra kunder.

Ett drygt decennium i husens tjänst

Bredablick grundades 2009 i Malmö. Namnet Bredablick, eller Breidablick, härstammar från den nordiska mytologin och var namnet på guden Balders boning – vida omtalad som det fagraste av ställen där klokhet och prydlighet rådde. Ett namn som återspeglar Bredablickgruppens målsättning – att genom smart, effektiv och professionell fastighetsförvaltning såväl maximera fastigheternas värde som öka trivseln för dem som bor och vistas i dem.

Bredablickgruppens ambition är att vara en heltäckande partner inom fastighetsbranschen. Våra kunder utgörs av allt från bostadsrättsföreningar till börsnoterade fastighetsbolag och vårt arbetssätt bygger på ett nära samarbete med kunder och leverantörer. Med total transparens utformar vi våra tjänster utifrån varje kunds specifika behov. Som en etablerad aktör är vi väl förtrogna med de utmaningar som kommer med fastighetsägandet.

I dag har Bredablick kontor i Malmö, Stockholm, Göteborg, Karlstad, Helsingborg, Landskrona, Ängelholm och Täby. Tillsammans är vi ca 500 anställda som representerar Bredablick runt om i landet.

Bredablick startade sin verksamhet i huset Breidablick på Linnégatan i Limhamn, Malmö

Ekonomisk förvaltning
Teknisk förvaltning
Fastighetsskötsel

Underhållsplanering
Byggprojektledning
Besiktningar

Lokalvård & städtjänster
Facility management
Arbetsplatsservice

Fastighetsservice
Lokalvård & städtjänster
Inredningsmontage

Kontakta oss